addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripkidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Eilandhopper Oerol Express

Dit jaar varen we met Eilandhopper de Oerol express. Een lang weekend met zeilen en verblijf op Terschelling tijdens een van de mooiste festivals van Nederland; Oerol. Vanaf Amsterdam brengt de Avontuur je naar Terschelling.

BOEK NU VANAF AMSTERDAM

Vertrek

Donderdagmiddag 15 juni vertrekken we om 15.00 met de Avontuur vanuit de Oude Houthaven te Amsterdam. Onderweg is er een warme maaltijd . We zeilen door, tot we op Terschelling zijn.

Verblijf

De haven van West Terschelling ligt waarschijnlijk vol met andere schepen. We kunnen niet reserveren, maar hopen op een mooie plek in de haven. Vanuit de haven loop je zo het groene strand op of het dorpje in. Hier is al heel veel te doen, maar je kunt ook een fiets huren en het eiland verkennen. Wil je de festival terreinen op, dan moet je een polsbandje aanschaffen . Op www.oerol.nl vind je meer informatie.

Terugreis

Zondagmiddag 18 juni, rond 15.00 vertrekken we weer naar Amsterdam. Voor de mensen die maandag ochtend weer moeten werken is er de mogelijkheid om in Harlingen/Kornwerderzand op de bus te stappen. De mensen die aan boord blijven gaan weer een nachtelijke zeiltocht tegemoet. Wij zorgen weer voor een maaltijd en ontbijt. We verwachten maandag in de ochtend weer in Amsterdam terug te zijn.

Kosten zijn voor het gehele weekend €235,- p.p.

Op vrijdag en zaterdag is er alleen ontbijt . Donderdagavond en zondagavond is er ook diner tijdens het varen. Voor de lunch mag je zelf een boterham smeren. Onze ervaring is dat het moeilijk is om een gezamenlijke maaltijd op het eiland te organiseren, eenmaal daar kom je van alles tegen, en ben je al snel het gevoel van tijd kwijt. Overal op Terschelling kan je heerlijk ergens uit eten.

Voor mensen die nog nooit met de Eilandhopper zijn geweest

Het is geen probleem als je nog nooit gezeild hebt, we nemen ervaren bemanning mee. We gaan ook s’nachts zeilen, en veiligheid vinden we heel belangrijk, dus volg de aanwijzingen van de bemanning op.

Wat moet je mee nemen

Handdoek, toiletspullen, warme kleding, makkelijke schoenen, zonnebril en zonnebrandcreme!

Wij zorgen voor

Beddengoed, maaltijden onderweg, ontbijt, extra bemanning en hulp in de keuken

Binnenkort van Eilandhopper: Ster van Bethlehem Tocht

Lees nu meer