addamenitiesbikebreakfastcalendarcheckchevron-downcombined-tripdeletedinnerdropdowneuroeyefacebookflagharborindicator-dry-outindicator-overnight-stayindicator-tripkidlinkedlunchmoreovernight-staypassengersround-tripsubstracttriptwitter
Logo Eilandhopper  Menu

Nacht van de Nacht

Ervaar de nacht van de nacht op het Wad!

Boek nu

 

De Nacht van de Nacht is een initiatief van de Nederlandse provinciale milieufederaties. Op deze avond en nacht doven een aantal gemeentes, bedrijven en huishoudens hun verlichting om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting. Op 26 oktober 2019 vindt de Nacht van de Nacht weer plaats.

Om te genieten van de duisternis organiseren wij een zeiltocht over het wad vanaf Harlingen.

Vertrek zaterdagavond om 19:00 uit Harlingen. Na een introductie van de bemanning zetten we zeil voor een zeiltocht over het wad. Iets na middernacht laten we het schip droogvallen. Om 03:16 is het helemaal droog om het schip en kun je een nachtelijke wandeling rondom het schip maken. Na het ontbijt zetten we weer zeil richting Harlingen.  Zondag rond 12:00 zijn we weer terug in de haven.
De kosten voor dit tochtje zijn € 95,- p.p. (inclusief opgemaakt bed en ontbijt). En voor € 17,- extra schuift u op de zaterdag vanaf 18:00 ook aan voor een heerlijk diner!
dscn6751

Binnenkort van Eilandhopper: Ster van Bethlehem Tocht

Lees nu meer